Bouwbedrijf Peerdeman is een bedrijf met een rijke historie. Direct na het einde van de Tweede Wereldoorlog, in 1946, zag Cor Peerdeman kansen om als zelfstandig ondernemer zijn steentje bij te dragen aan de wederopbouw van Nederland. Hij startte een timmerbedrijfje aan de Dorpsstraat in Zwaag, en hield zich in de eerste instantie bezig met kleine verbouwingen en onderhoudswerk.

Zijn vakmanschap, kennis en inzet bleven niet onopgemerkt. Het aantal opdrachten groeide snel, en daarmee ook zijn bedrijf. Hij legde de basis voor het huidige bouwbedrijf, waarin zijn zonen Sjaak en Marcel eveneens kwamen te werken. In 1979 namen zij het bedrijf over van hun vader, waarmee een nieuwe periode van groei werd ingezet. Inmiddels zijn ook kleinzonen Jaap Jan en René Peerdeman werkzaam voor het bedrijf.

De ruim twintig vaste medewerkers vormen een hecht en hardwerkend team met hart voor de zaak. Mede dankzij hen heeft Bouwbedrijf Peerdeman in de loop der jaren zijn reputatie gevestigd als een betrouwbare en deskundige partner in bouwkundige dienstverlening.

 

 

Vrijblijvend uw offerte aanvragen