Mijn naam is Mark Lakeman. Na mijn studie aan de TU in Delft ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij Roy Gelders Architecten. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in de grotere woningbouw projecten. Vervolgens heb ik gewerkt bij Leeuwenkamp Architecten in Alkmaar. Naast het ontwerpen van diverse zorginstellingen ben ik vooral actief geweest bij de realisatie van appartementen complexen. En sinds 2019 werk ik met veel plezier als architect bij bouwbedrijf C.Peerdeman&Zonen.

Heeft u een vrije kavel of (ver)bouw plannen?

Uw eigen luxe villa of fraaie vrijstaande woning bouwen, dat is iets heel bijzonders. U heeft de kans uw eigen unieke woonwensen te realiseren. Wij begeleiden u daarbij van A tot Z optimaal, van het eerste idee tot aan de daadwerkelijke oplevering van uw droomhuis.

Vanaf een leeg vel papier ontwerp ik een unieke woning dat is afgestemd op u wensen!

Woningen bestaan er in allerlei stijlen en smaken en elke omgeving en opdrachtgever heeft andere eisen. Zo kunnen ontwerpen heel divers zijn van een klassieke of landelijke woning tot een eigentijdse moderne villa. U heeft vast al een beeld voor ogen, maar ook een beleving van de ruimtes die in de woning moeten komen.

Deze wensen zijn de puzzelstukjes die samen met de eisen vanuit het bestemmingsplan en de omgeving, vorm moeten geven aan een prachtige woning. Ik vind het belangrijk om de opdrachtgever te betrekken bij dit creatieve proces. Samen zorgen we ervoor dat uw project op ieder onderdeel een succes wordt. Als architect ben ik altijd op zoek naar de mogelijkheden binnen de gestelde kaders en vanuit dat uitgangspunt maak ik een hoogwaardig en functioneel ontwerp.

Vanuit het ontwerp volgt een complete aanbieding en een doordacht plan dat in de bouw goed te realiseren zal zijn. Hierdoor zal u niet voor verrassingen komen te staan. Verder wordt de volledige vergunningaanvraag uit handen genomen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw droomproject tot leven te brengen!

Ter inspiratie een aantal ontwerpen.

Vrijblijvend uw offerte aanvragen