Kwaliteit en excellente dienstverlening lopen als een rode draad door ons bedrijf. En dat begint al bij de aanvraag van een offerte.

Bent u nieuwsgierig naar wat Bouwbedrijf Peerdeman voor u kan betekenen? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Aangezien wij uitsluitend maatwerk leveren, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin u uw wensen, eisen en mogelijkheden kenbaar kunt maken.

 

Om de offerte te maken die het beste bij u past, hebben wij de volgende vier zaken nodig:

  1. Bouwkavel

Alles start met de bouwkavel. Aan de hand hiervan, en het bijbehorende bestemmingsplan, kunnen wij zien wat uw mogelijkheden zijn qua ruimte. Bent u reeds in het bezit van een bouwkavel of heeft u er een op het oog? Wij adviseren u graag over een optimale ruimtebesteding.

 

  1. Stijl van de woning

Notariswoning, twee-onder-een-kap, patriciërswoning, moderne woning, herenhuis, jaren ’30 woning of woonboerderij: wij ontwerpen en bouwen het allemaal. Maar alleen u kunt aangeven welke soort woning het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren, maar u heeft bij de gedachte aan uw droomhuis vast wel een idee…

 

  1. Indeling van de woning

Het voordeel van maatwerk, is dat het perfect op uw wensen en (gezins-)situatie is afgestemd. Een gezin met drie kinderen heeft bijvoorbeeld meer slaapkamers nodig dan wanneer u met zijn tweeën bent. Wat zijn uw woonwensen? Een kookeiland? Een veranda? Meerdere badkamers? Wij denken graag met u mee om tot een optimale en praktische indeling te komen.

 

  1. Uw budget

Ook de financiële mogelijkheden worden in de eerste gesprekken meegenomen. Op basis hiervan kunnen een op maat gesneden ontwerp en calculatie gemaakt worden. Wat uw budget ook is, wij zetten de kansen en mogelijkheden voor u op een rij. Zonder concessies te doen aan kwaliteit.

 

Offerte aanvragen:

Offerte aanvragen

Vul hiernaast vrijblijvend uw gegevens in, zodat wij contact kunnen opnemen.

Vrijblijvend uw offerte aanvragen