Bouwbedrijf Peerdeman staat voor uitstekende kwaliteit in dienstverlening en realisatie. Graag laten wij een aantal van onze opdrachtgevers aan het woord over de samenwerking en het eindresultaat.

 

Fam. Koelman:

Bouwbedrijf Peerdeman is buitengewoon professioneel en van uitzonderlijke kwaliteit. Dankzij Peerdeman, met speciale vermelding voor Jaap Jan en Mark, hebben we de mogelijkheid gehad om ons droomhuis te verwezenlijken. Aangezien dit ons eerste bouwproject was en we niet goed wisten waar te beginnen, heeft Jaap Jan ons uitstekend ondersteund en veel taken uit handen genomen. Zijn assistentie verdient niets minder dan lof.

Binnen het bedrijf was er altijd een gastvrije sfeer, met een kopje koffie klaarstaand, en Mark was in staat om kleurveranderingen aan het huis snel op het scherm te toveren. Zonder enige twijfel kunnen we stellen dat zonder Peerdeman ons huis niet tot stand was gekomen.

2 maart 2021; de bouw van ons huis verloopt vlot en efficiënt, met open communicatielijnen en gemakkelijk contact. De bouwvakkers zijn uitstekend en werken met vakmanschap en enthousiasme.

4 juni 2021: Ons huis is opgeleverd en dit proces verliep zeer soepel. Jaap Jan bracht zelfs enkele kleine verbeteringen aan en het contact met hem was altijd bijzonder plezierig. Zelfs tijdens een drukke periode voor de bouw behielden we korte communicatielijnen en hadden we het gevoel dat onze feedback serieus werd genomen. Ook financieel waren er geen onaangename verrassingen met betrekking tot extra kosten. We hebben een zeer aangename bouwperiode ervaren, en de samenwerking met de onderaannemers verliep eveneens uitstekend. Het was duidelijk dat deze professionals al vele jaren succesvol samenwerkten en elkaar ondersteunden wanneer dat nodig was. Kortom, Bouwbedrijf Peerdeman bestaat uit een uitmuntend team van Nederlandse vakmensen!

Ik kan niet genoeg lof uitspreken over Jaap Jan en zijn team, en de familie Koelman beveelt Peerdeman van harte aan aan iedereen die zijn of haar droomwoning wil verwezenlijken

Vrijblijvend uw offerte aanvragen