U eigen woning bouwen met Bouwbedrijf Peerdeman! Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van alle soorten woningen in de vrije sector.

Het werkgebied beslaat heel Noord-Holland. Overal in de provincie komt u bouwwerken tegen die door het bedrijf zijn gerealiseerd. Stuk voor stuk zijn het onze visitekaartjes. Geen standaard bouw, maar altijd maatwerk, op basis van de wensen van de opdrachtgever.

De huisvesting moet een plek zijn waar bewoners zich thuis voelen. Een prettige woonomgeving met licht, ruimte en voorzien van alle comfort. Wij werken niet met een brochure van standaard woningen, omdat deze nooit 100% uw eigen wensen reflecteren. In plaats daarvan ontwerpen wij onze projecten zelf. Uw droomhuis ontstaat naar aanleiding van persoonlijke gesprekken waarin u uw wensen aangeeft. Onze (geregistreerde) architect maakt een prachtig ontwerp waarin de wensen zijn opgenomen en werkt dit uit in zowel 2D als 3D. Dit ontwerp zal geheel worden doorgerekend en compleet worden aangeboden. Doordat architect en aannemer onder één dak zit zijn we zeer flexibel en kunnen we snel schakelen. Met als gevolg een project waarbij u van A tot Z wordt ontzorgd. Oftewel: van het eerste praatje tot het laatste plintje.

De woning word traditioneel en degelijk gebouwd met hoogwaardige materialen en oog voor detail!

 

Vrijblijvend uw offerte aanvragen